Sarah Zernitz: jong talent aan zet

Junior Adviseur Watermanagement

Sarah Zernitz werkt sinds mei ‘19 binnen de Adviesgroep Watermanagement, onderdeel van de business line Water. Ze studeerde o.a. International Land & Water Management, werkte eerder bij een adviesbureau en blinkt nu uit als generalist in haar functie als Junior Adviseur Watermanagement.

“Binnen Royal HaskoningDHV houd ik me bezig met alle facetten van watermanagement. Zo werk ik aan het thema grondwaterbescherming, wat erop gericht is ervoor te zorgen dat we in de toekomst ook voldoende en schoon drinkwater hebben. Erg interessant: bij projecten op dat vlak draait het vaak om processen waarbij allerlei partijen betrokken zijn.”

Ook bij een dijkversterkingsproject waar Sarah momenteel met veel plezier op meedraait, komen allerlei verschillende partijen samen. “Ons team gaat in gesprek met de betrokken stakeholders en brengt zo de wensen vanuit de regio in kaart. Hierdoor zorgen we voor een goede match tussen plan, techniek en praktijk.”

Junior bij Royal HaskoningDHV

De brede insteek van haar juniorfunctie maakt haar werk bij Royal HaskoningDHV uitdagend en leuk. “Ik heb het hier erg naar mijn zin! Het is gezellig op het regiokantoor. En, doordat Royal HaskoningDHV zo’n groot bedrijf is, kun je samenwerken met veel verschillende mensen die van veel verschillende zaken het fijne weten. Daar leer je van én je ontdekt gaandeweg welke richting je zelf op wilt.”

Ook het Young Professional Program dat ze sinds kort volgt helpt daarbij: samen met andere junioren uit andere disciplines werkt ze in twee jaar aan persoonlijke ontwikkeling om zo te ontdekken wat ze leuk vindt. “En dat laatste is voor mij wel echt een meerwaarde van Royal HaskoningDHV: je wordt als junior direct serieus genomen en kunt echt je eigen groeirichting bepalen.”

7-feb-inhousedag_2

Inhousedag gemist?

Kom kennismaken met Royal HaskoningDHV!

Vrijdag 7 februari ’20 organiseerde Royal HaskoningDHV Noord-Nederland een inhousedag. Experts vanuit diverse vakgebieden waren aanwezig en het werd een middag vol leuke, waardevolle gesprekken met potentiële collega’s!

Kon jij er niet bij zijn, maar wil je wel graag met ons kennismaken?
Stuur Michael Freerks dan een bericht via LinkedIn, dan drinken we alsnog een kop koffie.

Meer lezen?

Aagje van Meerwijk:
hart voor groen

uitgelicht-aagje-2-750×400

Sander Fransen:
direct aan de slag

uitgelicht-sander-750×400

Weer veilig wonen & werken in Groningen

uitgelicht_maart

Start typing and press Enter to search