Ons archief: bureaukalender 2020

Ook in 2020 verbond Royal HaskoningDHV Noord de kalendermaanden met twaalf onderwerpen die ons aan het hart gaan. Via onze bureaukalender, social media én deze website namen we je uitvoerig mee in onze wereld als ingenieursbureau.

De verhalen die we in 2020 verzamelden, willen we graag met je blijven delen. Klik op één van de maandthema’s hieronder en ontdek ons 2020.

Benieuwd wat ons in 2021 bezighoudt?
Kijk dan op onze homepagina, of volg één van onze collega’s op LinkedIn, zoals Michael Freerks.

#onsmanifest

Als Noorderlingen zien we dat onze regio voor bijzondere uitdagingen staat. Eén daarvan is het verlies van 10.000 banen door het dicht-draaien van de gaskraan.
Zó lossen we dat samen op.

#vanonsdoorons

Het Hoge Noorden. Onze regio! We wonen, werken en leven er, en voelen de verantwoordelijkheid om aan de slag te gaan met de uitdagingen zoals krimp en vergrijzing.

#huizenversterken

Hoe kunnen we het Noorden z.s.m. versterken, zodat iedereen in Groningen aardbevingsbestendig kan wonen? Een flinke uitdaging die ons bezighoudt als inwoners en ingenieurs.

#actiefvangrijsnaargroen

In het Noorden is geen gebrek aan ideeën voor de energietransitie. Maar wat is nu de beste strategie? Wat werkt écht, wat kost dat en wat levert het op? Wij gaan actief van grijs naar groen!

#eenwarmhuis

De energietransitie is in volle gang. Eén onderdeel van de totale transitie is de warmtetransitie. Hoe pakken we dat bij Royal HaskoningDHV aan? We nemen je mee in ons proces.

#evenwichtigecontracten

Veel investeringsprojecten kennen naast inhoudelijke aspecten vaak ook maatschappelijk vraagstukken, zoals CO2-reductie en circulariteit. Hoe breng je die samen? Met IMPACT!

#klimaatadaptatie

Door de klimaatverandering zullen de weersomstandigheden in Nederland steeds extremer worden: droger, natter & warmer. Hoe passen we onze leefomgeving daarop aan?

#bruggenbank

Wat doe je met een brug die door een veranderde functie of toename in belasting niet meer op de juiste plek staat? Hergebruiken! Samen met partners bedachten we de Bruggenbank.

#digitalisering

De online wereld groeit exponentieel. Een ontwikkeling waar we als maatschappij en als bedrijf in meegaan. We zien de kracht van online en zoeken naar veilige, tijdbesparende methoden.

#grotogether

Met ons initiatief Gro Together stellen we de regionale samenleving centraal. Wat leeft er onder de Noorderlingen? Wat kunnen wij met hun ideeën over de toekomst van het Noorden?

#onsnieuwethuis

Een groots project: een nieuw thuis voor onszelf én onze partners. Deze maand verhuizen we naar ons nieuwe pand! We creëerden een circulaire ruimte met aandacht voor groei, talent en werkgeluk.

#health

Operatiekamers die zo ingericht zijn dat ze zorgprofessionals optimaal ondersteunen én patiënten op hun gemak stellen? Dat kan: wij verbinden medische processen met techniek en logistiek.

Start typing and press Enter to search